Nu kan du bo i källaren med hjälp av DryProtect

DryProtect erbjuder en permanent lösning för att torka ut dina källarväggar, med minimal åverkan på din utomhusmiljö. Allt arbete sker inifrån källaren och tar 1-2 dagar.

Det smarta DryProtect-systemet utsänder svaga likströmsimpulser i väggarna, vilket gör att vattnet blir positivt laddat och därefter söker sig ut mot den negativt laddade marken. Systemet är energisnålt och mycket mer kostnadseffektivt än traditionell dränering. Installationen av vårt DryProtect-system kommer med upp till 20 års garanti och ger märkbart resultat redan efter 30 dagar.

Torrare hälsosam luft i källaren

En fuktig källare är inget man vill leva i. Med DryProtect får du en torr källare helt utan de stora ingrepp som traditionell dränering innebär.

Bättre hälsosam luft i källaren

Scirocco fläktsystem är en effektiv lösning till en bättre källarluft. Luften byts i källaren med värmeåtervinning tack vare att fläktarna värmeväxlar mellan varm och kall luft.

Brandsäkert

Vi erbjuder dig en tjänst där du alltid kan ha fungerande brandsäkerhet hemma. I tjänsten ingår brandsläckare, brandvarnare och brandfiltar. När du tecknar vårt Housegard Trygghetsavtal ser vi över din brandsäkerhet varje år och du har livslång garanti på alla dina brandsläckare och brandvarnare från Housegard.

Har du frågor om DryProtect systemet eller tilläggsprodukterna? Kolla i frågor & svar eller ring oss på 020-50 51 90

Telefonsupporten är öppen vardagar 08.00 - 17.00. Det går även bra att maila på info@dryprotect.se

Så här fungerar DryProtect ECBS system.

DryProtect ECBS är ett system som används för att få fukt att vandra ut ifrån murverk och tillbaka ut till marken där den hör hemma.

I korthet; så monteras elektroder (anoder) in i de fuktiga väggarna. Anoderna fästs med en specialcement som optimerar den elektriska konduktiviteten (ledningsförmågan) till murverket. En kontrollbox monteras och kopplas till ett jordat eluttag. Vi monterar negativer (katod) ut till den omgivande jorden. Elektriska pulser driver sedan ut fukten från murverket till omkringliggande jordmassor. Systemets elförbrukning är mycket lågt. Tack vare att den senaste tekniken används i DryProtect är energiförbrukningen reducerad till ett absolut minimum. Vid systemets uppstart är elförbrukning som störst men effekten överstiger aldrig 100W. När väggarna blir torrare sjunker effekten. Den årliga energiförbrukningen understiger 45KWh vilket innebär ca 50Kr per år.

Det finns andra dyra och mer omfattande lösningar som minskar fuktproblem till viss del, men ingen av dessa eliminera problemet permanent. Det gör däremot DryProtect ECBS systemet, och vi kan normalt påvisa en positiv mätbar effekt efter några veckor.

DryProtect ECBS systemet kan användas i alla typer av fastigheter där problem med stigande fukt ligger till grund för olika problem som saltutfällningar, flagnande puts och färg, mögel, lukt, dåligt inomhusklimat, mm.

dryprotect-litet och smidigt system for alternativ dranering

DryProtect ECBS är utvecklat och tillverkat inom EU. (Första och andra generationen av DryProtect ECBS system finns installerade runt om i Europa.

DryProtect ECBS är en unik produkt som erbjuder ett 100%-igt självreglerande och underhållsfritt system, med möjligheten att övervaka luftfuktigheten i murverket.

DryProtect elektroosmos systemet:

  • Torkar murverk betydligt snabbare än konkurrerande system
  • Har mycket låg strömförbrukning
  • Auto justerar strömstyrkan i förhållande till fukthalt och byggmaterial

Kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning idag! Fyll i kontaktformuläret eller ring 020-50 51 90.

Vill du veta mer om DryProtect, boka tid för en kostnadsfri fuktmätning eller få ett prisförslag? Kontakta oss så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Prisexempel:

dryprotect kostnad för dränering
Från 1799 kr/mån

Räntefri avbetalning i 36 månader

*Priset kan variera beroende på förutsättningarna i din källare. Kontakta oss för mer information om finansiering.

dryprotects trygghetsgaranti ger dig pengarna tillbaka om du inte är nöjd

Trygghetsgaranti

DryProtect AB lämnar följande trygghetsgaranti på alla DryProtect-installationer som gjorts av en certifierad DryProtect partner:

Vi garanterar att fukthalten i dina väggar sjunker med minst 30% inom tre till sex månader.

Uppnås inte utlovad fuktreduktion demonterar vår representant DryProtect-boxen och du som kund behöver inte betala något, fakturan rivs och pengarna betalas tillbaka. Väggens fukthalt mäter vi med HF-fuktmätare, som mäter fukthalten ett par centimeter in i väggen. Fuktvärdet anges i %.

Väggen är inte färdigtorkad efter 30 dagar, men första efterkontrollen kommer tydligt visa att DryProtect ECBS-systemet verkar och att väggen blivit torrare.

DryProtect systemet omfattas av 10 års materialgaranti på kontrollboxen och 20 års materialgaranti på alla övriga komponenter som ingår i DryProtect systemet.

Vill du veta mer? Kolla i vanliga frågor, ring oss på 020-50 51 90 eller fyll i kontaktformuläret

Telefonsupporten är öppen vardagar 08.00 - 17.00. Övrig tid kan du lämna ett meddelande så hör vi av oss inom 24 timmar.
Det går även bra att maila på info@dryprotect.se