DryProtect gratis fuktmätning

Gratis fuktmätning av källare

Vill du få reda på om vi kan lösa dina fuktproblem i din källare?

Ring (020-50 51 90), fyll i vårt kontaktformulär eller mejla info@dryprotect.se, så återkommer vi till dig och bokar en tid för fuktanalys.

Du får sedan en rapport där vi beskriver vad vi mätt upp för fuktvärden och vilka åtgärder vi föreslår för att få bort dina fuktproblem. Dessutom får du ett lösningsförslag och offert på vad det kommer att kosta att göra de föreslagna åtgärderna.

Vi mäter fukten med en indikativ metod som mäter fukten inne i väggen på ca 2 cm djup. Värdena vi redovisar är så kallad fuktkvot (F.K.) och är inte exakta men indikerar hur stort ditt fuktproblem är. I de flesta fall då vi gör fuktmätningar, så använder vi ovan metod och den är om inget annat överenskommits helt gratis. I de fall vi överenskommit om en kostnad för fuktmätningen, så dras det beloppet ifrån offererat belopp vid beställning av vår lösning på ert fuktproblem.

I vissa fall gör vi också fuktmätningar där vi borrar hål till olika djup, på olika höjder och mäter sedan den relativa fuktigheten (RH%) med hjälp av mätprober. Denna metod är mer komplicerad och tidskrävande varför vi måste ta betalt för att göra en sådan mätning. Denna metod använder vi oftast inför större installationer och där det ställs höga krav på
fuktmätningen exakthet.

Inte helt ovanligt är att man också har dålig ventilation i sin källare och behöver förbättrad ventilation. Upptäcker vi det vid vår fuktmätning föreslår vi åtgärder för förbättrad ventilation. En lösning kan vara installation av mini-ventilatorer med inbyggda värmeväxling som
eliminerar kallras och spar energi.

Boka en kostnadsfri fuktmätning

Vill du veta mer? Kolla i vanliga frågor, ring oss på 020-50 51 90 eller fyll i kontaktformuläret

Telefonsupporten är öppen vardagar 08.00 - 17.00. Övrig tid kan du lämna ett meddelande så hör vi av oss inom 24 timmar.
Det går även bra att maila på info@dryprotect.se