dryprotect-sirocco_b

scirocco logo

DryProtect Scirocco - Ventilation

En källare att leva i

Att använda källaren som extra bovåning är för många en dröm. Kanske planerar du att inreda nya rum, bygga en bastu eller göra plats för en verkstad? Men en källare med dålig luft är otrevlig och kan dessutom vara direkt skadlig att vistas i. Unken lukt sätter sig i kläder och tapeter, teknik som förvaras i fuktiga utrymmen kan förstöras och risken för skadliga nivåer av radon ökar.

DryProtect erbjuder ett snabbt och enkelt sätt att få bättre luft i källaren, helt utan komplicerade kanaldragningar och avancerade installationer. Scirocco är ett enkelt och tyst ventilationssystem med värmeåtervinning som ger din källare en frisk och hälsosam inomhusluft. En källare du vill och kan leva i.

scirocco-airflow

Luftkvaliteten i en källare beror inte enbart på fuktigheten i källarväggarna och golven. Naturligtvis behöver du också ha en bra ventilation för att luftkvaliteten ska bli så pass bra att du vill vistas i din källare.

Med ventilationssystemet Scirocco får du en kostnads- och energibesparande ventilation som tillsammans med DryProtect ger dig en källare du vill leva i.

Det kan vara direkt ohälsosamt att vistas i en miljö med dålig luft, där dålig ventilation ofta är orsaken. Att i efterhand få till rätt ventilation i en källare är ofta svårt. Därför erbjuder vi dig Scirocco i samband med din DryProtect-installation.

DryProtect Scirocco är ett smart ventilationssystem för eftermontering med värmeåtervinning. Sciroccofläktarna jobbar parvis. En fläkt blåser ut källarluften och återvinner värmen. Den andra Sciroccofläkten tar in ny frisk luft, men värmeväxlar ackumulerad värme, så att inkommande luft värms upp. Efter ca 1 minut, byter Sciroccofläktarna riktning.

Vill du bli uppringd gällande DryProtect Scirocco – Ventilation?

Enkelt att lägga till installation av ventilation på din månadsfaktura

Nu är det enkelt att få fräsch luft i källaren. Vi installerar ventilationen samtidigt som vi installerar DryProtect. Samma trygga garanti gäller även för Scirocco som för DryProtect.

Från 430kr/mån

Vill du veta mer? Kolla i vanliga frågor, ring oss på 020-50 51 90 eller fyll i kontaktformuläret

Telefonsupporten är öppen vardagar 08.00 - 17.00. Övrig tid kan du lämna ett meddelande så hör vi av oss inom 24 timmar.
Det går även bra att maila på info@dryprotect.se