Brandsäkerhet från Housegard

Sedan 1991 har Housegard utvecklat produkter inom brandsäkerhet. Med en produktportfölj i ständig utveckling erbjuder vi produkter för alla hem och behov.

housegard-6kg-fireextinguishers-1

Pulversläckare 6 kg 55A

Om olyckan är framme så kan Housegard 6 kg pulversläckare 55A vara skillnaden i att lyckas släcka branden eller inte. 6 kg pulversläckare är förstahandsvalet i villa, lägenhet och fritidsbostad men passar även för offentlig verksamhet, kontor och industri. Med ett traditionellt utseende och en effektivitetsklass på 55A, den högsta släckeffekten på marknaden idag, så är Housegards 6 kg pulversläckare ett smart och säkert val.

*Jämfört med en 6 kg pulversläckare 34A

housegard-2kg-fireextinguishers

Pulversläckare 2 kg

Housegards Design Edition-serie är framtagen för privat bruk i hemmamiljöer, där du alltid vet var brandsläckaren är placerad. En vit släckare med svart text som passar perfekt in i våra moderna hem. En fin detalj i inredningen samtidigt som den är oumbärlig om olyckan är framme.

2 kg pulversläckaren passar utmärkt som komplement till en 6 kg pulverbrandsläckare i hemmet eller för att släcka småbränder i bilen, garaget, båten, husvagnen eller sommarstugan. Självklart har även denna marknadens högsta släckeffekt (effektivitetsklass 13A 89B C).

firephant-white

Firephant 1 & 2 kg

DESIGNED FOR LIFE
Firephant 1 & 2 kg brandsläckare är en kompakt och lättanvänd pulversläckare som lanserades av Housegard hösten 2012. Perfekt för bilen, båten, husvagnen eller som komplement till en 6 kg pulversläckare i hemmet.

Firephant är en världsunik brandsläckare i svensk design
Med sin unika, innovativa form och användarvänlighet är Firephant en självklarhet för det moderna hemmet. Firephant är världsunik och har fått stort genomslag på brandsläckarmarknaden. Brandsläckaren är estetiskt tilltalande och dess storlek och form gör att du kan ha den väl synlig som en del av inredningen i hemmet. Med Firephant behöver du inte längre kompromissa mellan säkerhet och design.

housegard-origo

OrigoTM

Housegard Origo™ är den nya generationens smarta brandvarnare.

Origo™ är en trådlös, seriekopplingsbar kombinerad rök- och värmevarnare. Housegard Origo™ använder den allra senaste energibesparande teknologin vilket ger upp till 18 månaders batteritid med endast 2 st AA-batterier. När en brandvarnare upptäcker rök sänder den ut en radiosignal som gör att alla sammankopplande brandvarnare larmar samtidigt. Inbyggd lokaliseringsfunktion gör att du hör vilken brandvarnare som larmat. Med pausfunktionen kan du enkelt tysta varnaren om ett oönskat larm skulle uppstå. Testfunktion.

En brand utvecklas snabbt och tidig varning kan vara avgörande. Koppla trådlöst ihop alla brandvarnare i hemmet så blir du varnad oavsett var branden startar.

housegard-fireblanket

Brandfilt

Lätt att ha nära till hands
Brandfilten är ett bra komplement till pulversläckaren och då främst för att släcka mindre bränder på spisen, sängen, möbler eller i kläder. Att kväva eld med en brandfilt är väldigt effektivt. Brandfilten bör hänga lätt åtkomlig så att den verkligen kommer till nytta när den behövs. Och om den ska placeras synligt kan den ju lika gärna vara snygg.

Vill du bli uppringd gällande Brandsäkerhet?

Vi gör det enkelt att öka din brandsäkerhet

När vi besöker dig i samband med installationen av DryProtect-systemet föreslår vi ett lämpligt brandskydd från Housegard för ditt hem, där översyn och service ingår, som du sedan kan lägga på din månadsfaktura.

Läs mer om brandsäkerhet för hem och företag på www.housegard.com

housegard-hunden

Vill du veta mer? Kolla i vanliga frågor, ring oss på 020-50 51 90 eller fyll i kontaktformuläret

Telefonsupporten är öppen vardagar 08.00 - 17.00. Övrig tid kan du lämna ett meddelande så hör vi av oss inom 24 timmar.
Det går även bra att maila på info@dryprotect.se