dryprotect är ett tryggt val för att få din källare torr

Kontakta oss på DryProtect

Har du några frågor, funderingar eller vill veta mer om DryProtect?
I sådana fall kan du med fördel använda dig av kontaktformuläret nedan. Vi ser fram emot ditt meddelande och svarar oftast inom 24 timmar!

Innan du kontaktar oss med eventuella frågor rekommenderar vi dock att du besöker vår sida med frågor & svar.

Är du är ute efter ett prisförslag för vad det kostar att få din källare torr, är det viktigt att du informerar oss om källarens storlek. Glöm inte att inkludera dina kontaktuppgifter (namn, e-post, telefonnummer) så att vi kan återkoppla till dig om vi är i behov av kompletterande uppgifter - allt för att vi ska kunna tillhandahålla en så rättvis prisbild som möjligt!

Lika bra fungerar kontaktformuläret också för dig som vill få en kostnadsfri fuktmätning av din källare. Bortsett från dina kontaktuppgifter behöver vi då även ditt postnummer (så vi vet var i landet du befinner dig). Glöm inte att precisera att det rör sig om just en fuktmätning i ditt meddelande. Vi kontaktar dig kort därefter med ytterligare information om hur och när detta kommer att ske.

Vi hoppas att du hör av dig om du har övriga funderingar kring DryProtect och det arbete som vi utför. Vi finns till för dig och för att du ska få en torr källarvåning i din bostad eller fastighet, på ett så smidigt och kostnadseffektivt sätt som möjligt.

Notera att det även går bra att ringa oss på telefonnummer 020-50 51 90 under kontorstid mellan 08.00-17.00 på vardagar. Vid intresse för någon av våra tilläggsprodukter för brand och ventilation hänvisar vi istället till respektive sida för detta.

Genom att skicka kontaktformuläret godkänner du vår policy för personuppgifter

Efter skickad förfrågan kontaktar vi dig inom 24 timmar.
Det går också bra att ringa oss på 020-50 51 90 vardagar mellan 08.00 och 17.00 eller mejla info@dryprotect.se.

Vill du veta mer? Kolla i vanliga frågor, ring oss på 020-50 51 90 eller fyll i kontaktformuläret

Telefonsupporten är öppen vardagar 08.00 - 17.00. Övrig tid kan du lämna ett meddelande så hör vi av oss inom 24 timmar.
Det går även bra att maila på info@dryprotect.se